Copil de șase ani în stare gravă după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din Constanța. UPDATE

Echipaj SMURD

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, joi dimineață, după ce un copil de șase ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Constanța.

Incidentul s-a petrecut la blocul AV 3 de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Copilul este in stare gravă.

„Avem la caz alocate două SMURD-uri B și C”, au transmis reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Totodată, la fața locului sunt și polițiștii din cadrul Secției 5 pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs acest incident.

Știre în curs de actualizare.

Potrivit surselor citate, copilul a fost resuscitat și a fost transportat la Urgența Spitalului Clinic Județean Constanța, inconștient, intubat, dar stabil hemodinamic.

Primele informații arată că minorul ar fi căzut de la etajul 4, de la fereastra locuinței sale, într-un moment în care era nesupravegheat.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit, din primele verificări, faptul că minorul s-ar fi aflat singur în imobil, părinții fiind plecați la serviciu”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*