Copiii afectați de incendiul din Nicolae Grindeanu au fost vizitați de Moș Crăciun

Copiii afectați de incendiul din Nicolae Grindeanu au fost vizitați de Moș Crăciun. FOTO Primăria Constanța

Moș Crăciun a reușit aseară să aducă zâmbetul pe chipurile copiilor afectați de incendiul devastator din KM 4-5. Încărcat cu daruri, moșul cel bun a poposit la Pavilionul Expozițional unde copiii îl așteptau nerăbdători. Și pentru că toți au fost cuminți, au primit daruri frumoase.

Acțiunea de miercuri seară a fost posibilă cu ajutorul Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, Grupării Mobile de Jandarmi Tomis, Centrului Militar Zonal  și Dobrogea SA.

„Acum o săptămână, în miez de noapte, viața noastră s-a schimbat radical. Acum o săptămână ne culcam liniștiți gândindu-ne fiecare, la sărbătorile ce urmează să vina. Nimeni nu avea să presimtă ce urma să ni se întâmple! În doar câteva clipe 250 de suflete au rămas fără locuințe, autoturisme și bunuri! Trauma suferită își va lăsa amprenta pentru mult timp în sufletele noastre. Anul acesta sărbătorile nu vor mai fi așa cum le știam. Suntem însă recunoscători că suntem în viața, teferi și nevătămați! Poate că acesta este cel mai important cadou de Crăciun pe care puteam să îl primim!”, au transmis reprezentanții asociației într-un mesaj emoționant.

În continuare, îi putem ajuta pe concetățenii atât de greu încercați să revină la o viață normală. Primăria Constanța a pus la dispoziție un spațiu în Pavilionul Expozițional (bulevardul Mamaia, nr.331 A) unde pot fi lăsate donații pentru cei 250 de oameni, adulți și copii, afectați.

De asemenea, Asociația de proprietari a deschis un cont bancar pentru familiile afectate de incendiu. Datele contului bancar sunt următoarele:

  • Nr. cont: RO77BTRLRONCRT0525818102 RON
  • Titular: Asociația de proprietari Prel. Sergent Nicolae Grindeanu Nr.6
  • Contul este deschis la Banca Transilvania

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*