Contrabandist de țigări, depistat de jandarmi în apropierea „Pieței Griviței” din Constanța

Comerciant ilegal de ţigări depistat de jandarmi. FOTO GMJ Constanța

Jandarmii constănțeni au surprins în Constanța o persoană care dorea să vândă ilegal 110 pachete cu țigări, netimbrate.

Potrivit reprezentanților Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, un echipaj ce se afla vineri, 05 februarie, în jurul orei 12.30 în apropierea „Pieței Griviței” din Constanța, a surprins un bărbat care oferea spre vânzare, dintr-o sacoșă, 110 pachete de țigări netimbrate, (2.200 de țigarete) inscripționate „Fast și Assos”.

Jandarmii i-au întocmit proces-verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care-l vor înainta împreună cu pachetele de țigări, lucrătorilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Constanța, din cadrul IPJ, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Zau, asa ati gasit voi, un contrabandist de tigari in Pta Grivitei? Pai acolo se vand tigari fara timbru de douazeci de ani fara sa-i deranjeze nici un politist. Probabil echipa asta de jandarmi era noua in zona, dar vor fi scosi repede din acest dispozitiv, strica prea multe afaceri. Sa ma combateti cu argumente, va rog, chiar doresc sa ma contraziceti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*