Femeie prinsă de jandarmi în timp ce comercializa produse contrafăcute pe plaja din Eforie

Depistată de jandarmi în timp ce comercializa produse „de firmă” pe plaja din Eforie. FOTO IJJ Constanța

Jandarmi ai Inspectoratului Județean Constanța au depistat, joi, o femeie care oferea spre comercializare mai multe articole vestimentare contrafăcute, pe plaja din stațiunea Eforie.

Potrivit IJJ Constanța, femeia nu avea documente de proveniență a bunurilor respective, acestea fiind inscripționate cu numele unor mărci cunoscute.

„Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție pentru continuarea cercetărilor”, au precizat reprezentanții jandarmilor constănțeni.

Totodată, jandarmii au aplicat ieri 11 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 5.250 de lei, pentru fapte prevăzute de Legea nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

„Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerț, să sesizeze autoritățile abilitate”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*