Containerul Polaris M Holding pentru deșeuri voluminoase, amplasat lângă Cimitirul Central

Container pentru deșeuri voluminoase. FOTO Polaris M Holding

Containerul Polaris M Holding pentru deșeuri voluminoase este amplasat în această săptămână lângă Cimitirul Central din Constanța.

În perioada 11 – 16.06.2024, bena pentru colectarea des̗eurilor voluminoase va fi amplasată lângă:
platforma 523, strada IL Caragiale (lângă Cimitirul Central).
În aceste bene pot fi depuse deșeuri voluminoase pe care nu le mai folosiți: mobilier, canapele, saltele, usi, obiect de uz sanitar, mochete, lustre, calorifere etc.
Pe lângă aceste locații temporare, constănțenii pot duce deșeurile voluminoase la centrul de colectare deșeuri situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A, telefon: 0723 372 163.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*