Containerele pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate, săptămâna aceasta, în cartierele Km 4-5 și Km 5

Containerele pentru colectarea deșeurilor voluminoase

Săptămâna aceasta, containerele pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate în cartierele Km 4-5 și Km 5, respectiv, pe strada Liliacului, strada Progresului, strada Pandurului – bloc 13, strada Theodor Speranția – bloc 40.

Constănțenii care locuiesc în această zonă se pot debarasa în mod corect și foarte ușor de deșeurile de mari dimensiuni (mobilier, uși, saltele, covoare etc).

Săptămâna viitoare, containerele vor fi amplasate în cartierele Abator și Far, pe strada Stadionului – bloc H16A, strada Stânjeneilor – drept Cam. SOCEP, aleea Portului Nou.

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*