„Jardin Urbain – Festival du Bonheur“, revine în acest weekend în Parcul Arheologic din Constanța

Jardin Urbain, un eveniment marca Festival du Bonheur, continuă să ofere experiențe de neuitat. FOTO Primăria Constanța

„Jardin Urbain – Festival du Bonheur“, o combinație perfectă între un festival gastronomic și un boutique-festival de muzică electronică, revine în acest weekend la Constanța. Astfel, de vineri, 3 septembrie, până duminică, 5 septembrie, constănțenii sunt așteptați în cel mai frumos spațiu, plin de verdeață, în inima orașului, în care spiritul vechii cetății Tomis este încă viu.

Evenimentul debutează vineri, 3 septembrie, în Parcul Arheologic, un spațiu excelent pentru relaxare și petrecerea timpului liber. Timp de trei zile constănțenii și turiștii pot experimenta ultimele tendințe în materie culinară într-un cadru special amenajat, cu zone de relaxare. Food-truckuri încărcate cu preparate delicioase vor oferi o explozie de gusturi, care mai de care mai aromate și mai exotice.

Festivalul nu este doar unul gastronomic. Astfel, pe durata celor trei zile, constănțenii se pot bucura de o amenajare specială, spectacol de lumini, un bar ofertant și multă muzică bună asigurată de dj autohtoni.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*