Două săptămâni în plus pentru autorecenzare pentru recensământul populației și locuințelor

Conform Hotărârii nr. 10 din 12 mai 2022 al Comisiei Centrale pentru Recensământul populației și Locuințelor 2021, întrucât numărul de chestionare finalizate în ultimele zile a înregistrat o evoluție puternic ascendentă, se impune prelungirea perioadei de colectare a datelor prin autorecenzare pentru recensământul populației și locuințelor 2021.

Noul calendar prevede:

  • Prelungirea perioadei de autorecenzare online: până pe 27 mai 2022;
  • Recenzarea prin interviu față în față: 31 mai – 17 iulie 2022.

„Dorim să reamintim cetățenilor că perioada de autorecenzare și autorecenzare asistată continuă până în 27 mai 2022 și îi îndemnăm să utilizeze în continuare, în număr cât mai mare, această metodă de răspuns”, au precizat reprezentanții Direcției Judeţene de Statistică.

Lista locațiilor, precum și programul de funcționare a centrelor de Autorecenzare Asistată din localitățile județului Constanța este disponibilă pe site-ul Direcției Judeţene de Statistică la adresa: https://constanta.insse.ro/recensaminte/rpl_2021/.

Dovada autorecenzării efectuate până pe 27 mai 2022 se poate descărca până la data de 15 mai 2023, de pe site-ul recensământului la adresa: https://dovrec.insse.ro/.

Pentru informații detaliate privind desfășurarea RPL2021 vă rugăm să consultați www.recensamantromania.ro (site pe care se găsește platforma de autorecenzare).

Pentru orice lămuriri și întrebări referitoare la procesul de autorecenzare și la recensământul populației și locuințelor, puteți apela și Call Center la 0314338300.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*