Constănțenii vor avea căldură în locuințe începând de luni

Din nou fără apă caldă și căldură. FOTO: Pixabay
Calorifer FOTO: Pixabay

Termoficare Constanța a anunțat că locuitorii municipiului Constanța vor avea căldură în locuințe începând de luni.

“Având în considerare scăderea temperaturilor exterioare prognozate pentru următoarele zile, societatea Termoficare Constanța informează consumatorii racordați la sistemul municipal de termoficare că va începe operațiunile specifice de furnizare a căldurii începând cu data de luni 13 noiembrie, operațiunea desfășurându-se pe parcursul a circa 24 de ore.

Cu această ocazie, rugăm consumatorii noștri să se asigure că instalațiile termice din locuințe sunt aerisite și nu prezintă neetanșeități.

Pentru sesizări cu privire la disfuncționalitatea instalațiilor vă stăm la dispoziție prin intermediul dispeceratului la numerele de telefon 0241/616.792 sau 0341/461.000” – Termoficare Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*