CSM Constanța câștigă meciul de baschet cu CSU Sibiu, 89-87

Victorie pentru jucătorii de la CSM Constanța. FOTO CSM Constanța

CSM Constanța a avut un avantaj de 2 puncte la pauză, anunțându-se un meci extrem de disputat. Băieții antrenați de Dan Fleșeriu și Valentin Boian au avut un debut curajos de meci și au dominat ritmul jocului. CSU Sibiu nu s-a lăsat mai prejos, ba mai mult, pe final, a redus din diferența consistentă pe care Constanța o construise în primele trei sferturi, egalând și preluând conducerea pe tabelă.

După o serie de time-out-uri, CSM Constanța a avut câteva atacuri eficiente ca mai apoi să ajungă la linia de libere, unde, sub presiunea mizei, nu a fructificat desele ocazii de a înscrie și de a mări diferența pe tabela în favoarea sa, astfel că sibienii au avut ultimul atac și șansa de a trimite meciul în prelungiri sau de a-l câștiga, pe care au ratat-o, presați și de puținele secunde rămase pentru a finaliza. CSM Constanța obține o victorie importantă în duelul cu CSU Sibiu, echipă pe care o va întâlni și în Final 8 Cupa României.

Jorden Duffy a fost de neoprit astăzi, fiind cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător al Constanței, cu 30 de puncte marcate (3x3p) , 6 recuperări, 6 pase decisive, 2 intercepții și un blocaj. Bryan Griffin încheie cu 21 de puncte marcate (2x3p), 5 recuperări, 2 pase decisive fiind showman sub panou cu o serie de slam dunk-uri ce au ridicat asistența în picioare.

Au mai evoluat: Rolland Török 9p (1x3p), 8 recuperări, Kyndall Hill 9p, 3 recuperări, 1 pasă decisivă, Vytenis Čižauskas 6p, 4 recuperări, 4 pase decisive, Andrei Oprean 6p (1x3p), 1 recuperare, 4 pase decisive, Mario Lazar 5p, 3 recuperări, 1 pasă decisivă, Cedric Henderson Jr 3p, 1 recuperare și o pasă decisivă, Ștefan Gribinic.

CSM Constanța continuă cursa pentru o clasare cât mai bună în Grupa B, poziționându-se pe locul 4, cu 21 de puncte.

În următoarea etapă, CSM Constanța se va deplasa pe terenul celor de la SCM U Craiova, meci programat pe 6 ianuarie 2024.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*