Jurământul Militar la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, depus în data de 20 octombrie

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale. FOTO: SMFN

76 de elevi militari de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” vor depune vineri, 20 octombrie, ora 11.00, Jurământul Militar, pe platoul din incinta unității militare.
Ceremonia militară va marca finalul perioadei de pregătire militară generală, în cadrul căreia elevii de anul I au învățat bazele instrucției militare, au susținut ședințe de trageri cu armamentul individual și au luat contact cu valorile și tradițiile fundamentale ale Marinei Militare.
Jurământul de credință față de Patrie și neam va fi rostit, într-un glas, în prezența reprezentanților conducerii Statului Major al Forțelor Navale, comandanților de mari unități și unități, precum și a familiilor și prietenilor elevilor militari.
Fondată la 8 octombrie 1897, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale este o instituție de învățământ militar unică, în România, prin specificul său. Unitatea are ca principală misiune formarea, specializarea și perfecționarea personalului necesar Forțelor Navale, precum și altor beneficiari, în vederea exploatării, întreținerii și reparării tehnicii și armamentului din dotare, asigurând totodată competențele de lideri ai structurilor de la baza carierei militare, echipă, grupă și echipaj.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*