Constănțenii se pot programa online la ghișeele agențiilor fiscale

Constănțenii se pot programa online la ghișeele agențiilor fiscale

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța vine în sprijinul contribuabililor și pune la dispoziție un nou serviciu electronic gratuit ce oferă posibilitatea programării online la ghișeele agențiilor fiscale.

Astfel, contribuabilii se pot programa online, cu sau fără autentificare, pe platforma https://etax.spit-ct.ro/Autentificare.aspx, la unul dintre ghișeele celor șase agenții fiscale, având totodată posibilitatea de a alege data și ora la care doresc să se prezinte pentru rezolvarea problemelor fiscale.

Serviciul programări online poate fi accesat atât de pe calculator cât și de pe telefonul mobil prin instalarea aplicației eTAX MOBILE, disponibilă în sistemele de operare IOS și ANDROID.

Pentru mai multă operativitate, în cadrul noului serviciu, contribuabilii pot de asemenea să atașeze documentele scanate necesare efectuării operațiunilor fiscale.

Contribuabilii care optează pentru programarea online vor avea prioritate la ghișeele instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*