Constănțenii racordați la sistemul de termoficare vor rămâne fără apă caldă în perioada 22 august – 6 septembrie

Primăria Municipiului Constanța informează consumatorii de energie termică racordați la sistemul municipal de termoficare că, în perioada 22.08.2023 – 06.09.2023, se va opri producerea energiei termice și furnizarea apei calde de consum către toți consumatorii racordați la Sistemul de Alimentare  Centralizată cu Energie Termică.

Lucrările de întreținere și reparații a instalațiilor de producere a energiei termice din CET Palas se impun pentru pregătirea  sistemului de termoficare pentru sezonul rece.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*