Constănțenii pot depune cererile pentru permisele de acces în zona peninsulară

Zona veche a Constanței. FOTO Cătălin SCHIPOR

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează cetățenii că începând de vineri, 15 martie, pot depune la ghișeele instituției cereri pentru obținerea permiselor de acces în zona peninsulară.

 Noul Regulament de acces prevede ca zona peninsulară să fie separată în zone exclusiv pietonale și zone ocazional carosabile, iar accesul vehiculelor în interiorul zonei pietonale să se facă doar în baza unui permis.

 Cererile completate și documentele aferente se pot depune la ghișeele următoarelor agenții fiscale, situate la adresele:

  • Str. Sulmona nr. 22 – Agenția fiscală nr. 3;
  • Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C (City Park Mall) – Agenția fiscală nr. 5;
  • Bd. Tomis nr. 112 – Agenția fiscală nr. 6.

Permisele de acces sunt eliberate pentru: rezidenți persoane fizice, rezidenți persoane juridice, evenimente, aprovizionare, instituții publice, amenajări, furnizorii serviciilor de utilități publice, furnizorii serviciilor de catering, poștă sau curierat și transport valori, evenimente religioase, situații excepționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*