Constănțenii pot cumpăra carne de miel pentru Paște din piețele Grivița și Tomis III

Constănțenii pot cumpăra carne de miel pentru Paște din piețele Grivița și Tomis III.

Constănțenii vor putea achiziționa carne de miel pentru sărbătorile pascale din interiorul halelor de lactate din Piața Griviței și Piața Tomis III. Carnea provine de la ferme din județele Constanța și Tulcea, iar prețurile sunt stabilite de către producătorii locali.

Astfel, în perioada 07 – 15 aprilie, în piețele agroalimentare din municipiu se va comercializa carne de miel de la producători avizați de Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța. În acest sens, vor fi puse la dispoziție locuri în halele de lactate din Piața Grivița și Piața Tomis III. Comerțul cu carne de miel se va desfășura după următorul program: de luni până sâmbătă între orele 08.00 – 17.00, iar duminica în program 08.00 – 12.00.

De asemenea, Administrația Fondului Imobiliar SRL aduce la cunoștința publicului faptul că, începând din luna aprilie, pieţele agroalimentare pe care le administrează funcționează după programul adaptat perioadei de vară. Conform regulamentului de funcționare, piețele vor fi deschise de luni până sâmbătă în intervalul orar 07.00 – 20.00, iar duminica între orele 07.00 și 13.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*