Avarie la instalația de producere a energiei termice în CET Palas. Consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța rămân fără apă caldă timp de 48 de ore

Termocentrale Constanța informează consumatorii că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice în CET Palas.

Pentru executarea lucrărilor de remediere, Termocentrale Constanța este nevoită să sisteze furnizarea energiei termice către principalul său client, Termoficare Constanța, și implicit către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

Oprirea se va face în data de 26 iunie începând cu ora 22:00, pentru o perioadă de aproximativ 48 de ore.

„După finalizarea lucrărilor se va proceda la umplerea instalațiilor din centrală și, ulterior, la încărcarea magistratelor de transport.

Menționăm că aceste lucrări pot fi efectuate numai cu oprirea totală a instalațiilor de producere.

Operatorul Termoficare Constanța a fost informat cu privire la programul de oprire” – Termoficare Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*