Constănțenii mai au la dispoziție o săptămână în care se mai pot înscrie în Programul Rabla local

Primăria Constanța a depus cerere de finanțare pentru programul privind casarea autovehiculelor uzate din muicipiu.

Locuitorii din Constanța au ocazia unică de a se înscrie în Programul pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani și de a primi un stimulent financiar de 3.000 de lei. Sesiunea de înscriere în acest program se desfășoară până pe 31 august, ora 23.59, iar interesanții pot găsi toate detaliile și instrucțiunile pe pagina oficială a Administrației Fondului pentru Mediu: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php.

Conform estimărilor, în municipiul Constanța există aproximativ 150.000 de autovehicule, din care peste o treime îndeplinesc criteriile de eligibilitate pentru a primi stimulentul de casare. Această inițiativă încurajează posesorii de mașini învechite să profite de oportunitatea de a renunța la aceste vehicule, beneficiind de suma de 3.000 de lei. Acest pas nu doar că le va aduce un stimulent financiar, dar va contribui și la îmbunătățirea calității mediului înconjurător.

După încheierea perioadei de înscriere, Administrația Fondului pentru Mediu va publica lista persoanelor înscrise, iar aceștia vor fi invitați să se prezinte la Centrul de Informare pentru Cetățeni din City Park Mall. Aici, vor avea ocazia să verifice documentele și să încheie contractul de finanțare. Odată semnat contractul, autovehiculul vechi poate fi predat colectorilor autorizați, urmând a fi radiat din circulație și din evidența fiscală. După finalizarea acestor proceduri, stimulentul de casare va fi transferat în contul bancar al beneficiarului.

Cei interesați să obțină informații suplimentare sau asistență în procesul de depunere a cererii pot apela linia telefonică dedicată: 0241/ 485.807.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*