Patronul localului La Steaguri a primit o amendă de 42.000 de lei

Control OPC Constanta autoservire mamaia carne expirata. FOTO OPC Constanta

Reprezentanții  Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța au făcut publică amenda aplicată pentru localul „La steaguri“ din Mamaia, în urma controlului de săptămâna trecută.

Sancțiunea aplicată de comisari a fost în cuantum total de 42.000 de lei. Cea mai mare parte, adică 30.000 de lei au fost pentru că proprietarul localului a împiedicat desfășurarea controlului și i-a stropit pe comisari cu sângele său, după ce și-a provocat o rană cu un pahar. Restul sumei, de 12.000 de lei a fost pentru deficiențele găsite la fața locului, mai exact 187 kg de diverse sortimente de carne şi peşte cu potenţial periculos – carne fără etichete, mai multe feluri de mâncare ce nu s-a vândut și au fost congelate pentru a fi servite ulterior. Comisarii au propus și suspendarea activității și au dat și un avertisment pentru lipsa mențiunilor cu privire la alergeni din meniul prezentat clienților.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*