Constănțenii, invitați să viziteze sediul din Piața Ovidiu al BNR cu ocazia „Zilelor porților deschise”

Constănțenii, invitați să viziteze sediul din Piața Ovidiu al BNR cu ocazia „Zilelor porților deschise”. FOTO BNR

Banca Națională a României (BNR) organizează, în perioada 18-19 aprilie, în intervalul 11.00 – 18.00, „Zilele porților deschise la BNR“.

Astfel, cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la înființare, BNR deschide vizitatorilor Palatul Vechi din București, precum și sucursalele regionale și agențiile băncii centrale din teritoriu. Drept urmare, constănțenii interesați vor avea acces în sediul Sucursalei Regionale Constanța a Băncii Naționale a României, situat în Piața Ovidiu, strada Revoluției din 22 decembrie 1989 nr. 1.

Publicul va avea ocazia să admire o colecție de monede și bancnote românești din perioada 1881 – 2003. De asemenea, vizitatorii vor avea acces la informații referitoare la istoria, arhitectura şi identitatea Băncii Naționale a României și a Sucursalei Regionale Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*