Constanța se află astăzi sub avertizare Cod Galben de vânt puternic

Constanța se află astăzi sub avertizare Cod Galben de vânt puternic. FOTO Primăria Constanța

Atenționarea emisă de meteorologi este valabilă până astăzi la ora 21.00. Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, în municipiul Constanța, vor fi intensificări temporare ale vântului cu rafale care vor depăși 70 km/h.

Astăzi, vremea va fi schimbătoare ca aspect și rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la început, când vor mai fi posibile ploi slabe. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 3 – 4 grade.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550.055.
  • Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală – 0241/484.205 și 0341/922
  • Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență – 0737/552.271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*