Constănțenii indiferenți în trafic au plătit cu permisele de conducere

Cei care nu au acordat prioritate ambulanței, au fost trași pe dreapta de către polițiști. FOTO IPJ Constanța

În perioada 13-14 iunie, polițiștii Serviciului Rutier Constanța în colaborare cu Serviciul de Ambulanță Județean Constanța au desfășurat o acțiune comună cu Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.

Scopul acestei acțiuni a fost pentru prevenirea implicării conducătorilor de ambulanțe în accidente rutiere și creșterea gradului de siguranță a pacienților și a personalului serviciilor de urgență prespitalicești în trafic. Cu această ocazie, polițiștii rutieri au reținut 19 permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 30 de zile. Cei care au rămas fără permise de conducere sunt șoferi care au ignorat ambulanța ce se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*