Constănțenii din Tomis III și până în Tomis Nord rămân fără apă caldă

 

Reprezentanții RADET Constanța au anunțat că a în urma unei avarii înregistrate de CET Palas pe reteaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 120, 121, 122, 123, 138, 139, 140, 142, 145, 146, 147. Drept urmare, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalațiile RADET care asigură distribuția energiei termice în perimetrul str. Soveja, str. Adamclisi, b-dul Tomis, str. Heracleea, str. Capidava, str. Adamclisi, str. Suceava, str. Aleea Heracleea, str. Fat Frumos, str. Argesului, Bd. Alex Lapusneanu, str. Cismelei, aleea Viitorului, aleea Nufarului, Bd Aurel Vlaicu, al Caprioarei, str Margaritarelor, str. Dispensarului.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta SA (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*