Primăria Constanța construiește alei pietonale în cartierul Tomis Nord

Se construiesc alei pietonale în cartierul Tomis Nord. FOTO Primăria Constanța

Spațiul delimitat de blocurile TAV 2 și TAV 4 de pe bulevardul Tomis este în curs de reabilitare. Echipele Confort Urban au demarat lucrările de modernizare a suprafeței pietonale. Se montează borduri noi și se construiesc alei de acces către blocuri.

De asemenea, suprafața pietonală va fi decopertată pentru a fi reamenajată cu asfalt, iar treptele de acces vor fi consolidate și reabilitate.

În Zona Peninsulară continuă lucrările de reabilitare a pavajului deteriorat. Pe strada Revoluției din 22 Decembrie 1989, se reface suprafața pietonală. În același timp, se reabilitează aleile pietonale din parcul Tomis II. Bordurile deteriorate sunt demontate pentru a fi înlocuite cu unele noi.

Lucrări de modernizare a traseelor pietonale au loc și în cartierul Km 4-5. Pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, se asfaltează zona pietonală în timp pe ce strada Narciselor, tronsonul delimitat de străzile Progresului și Sergent Nicolae Grindeanu, se recondiționează cu asfalt atât carosabilul cât și trotuarele.

Procesul de amenajare a infrastructurii rutiere din cartierul Baba Novac se apropie de finalizare. Echipele Confort Urban vor interveni în această săptămână cu utilaje de asfaltare pe strada Teleajen.

Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt igienizate corespunzător. În paralel, se reamenajează sensurile giratorii din oraș și stațiunea Mamaia.

Pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare în toate zonele din oraș. De asemenea, se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*