FOTO Zilele Pensionarilor au debutat la Medgidia. Bunicii au participat la cros și un meci de fotbal al pensionarilor

Fotbal cu echipele de seniori la "Zilele Pensionarului" în Medgidia
Fotbal cu echipele de seniori la "Zilele Pensionarului" în Medgidia

Bunicii din Medgidia s-au întrecut astăzi în activități sportive. Prima etapă a evenimentului “Zilele Pensionarului” a fost una dedicată fostelor glorii ale orașului, dar și una în care pensionarii au demonstrat că încă mai pot să alerge după mingea de fotbal.

Festivitatea de premiere “Cinste Gloriilor Orășenești” i-a evidențiat pe Savidis Constantin, Dae Dumitra, Lazăr Remus, Târnăcop Elena, Pantazescu Stelian, Boruga Gheorghe și Baubec E. Totodată, organizatorii au înmânat și premiile ”Gloriile Sportive (box)” pentru Aliman Nicu, Cherim Iusein, Maxim Vasile, Zaharia M. și Anghel Niculae.

Una dintre activitățile cu mare priză la public a fost meciul de fotbal demonstrativ dintre echipele de pensionari de la IMUM și Cimentul. Scorul final a fost unul egal: 5 – 5. La fel de mare interes au avut bunicii și pentru cros.

Halil Nurdișan, Maria Buhat și Elena Drăgan au urcat pe podium la “Crosul bunicilor”. Nici bărbații nu s-au lăsat mai prejos. Enver Ismail, Costică Caluian și Constantin Alexandru au ajuns la linia de final pe primele poziții.

Astăzi a început și concursul de table care durează trei zile. Prima zi s-a încheiat cu ”Vernisajul de pictură al pensionarilor”, susținut la Casa de Cultură I.N.Roman, de la ora 17.00. Sărbătorirea seniorilor va continua și în zilele următoare cu variate activități sportive.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*