Constănțenii care vor să se debranșeze de la sistemul centralizat de termoficare o pot face începând cu data de 17 mai

Primăria Constanța anunță că a prelungit subvenționarea prețului pentru gigacalorie până la sfârșitul anului

Având în vedere că în conformitate cu prevederile legale deconectarea/debranșarea unui consumator de la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică se face numai în afara sezonului de furnizare a încălzirii, RADET Constanța aduce la cunoștința celor interesați că perioada în care pot să solicite deconectarea/debranșarea de la sistemul centralizat este cuprinsă între data de 17 mai – 10 septembrie.

Formularul tipizat va putea fi descărcat de pe site-ul http://www.radet-constanta.ro începând cu data de 17 mai.

„Solicitările de eliberare a avizului de deconectare/debranșare vor fi analizate și vor primi răspuns până la data la care se va începe furnizarea căldurii pentru sezonul rece 2021 – 2022. Facem precizarea că în afara perioadei comunicate, nu se primesc solicitări de deconectare/debranșare”, spun reprezentanții societății.

Solicitările de reconectare la sistemul de termoficare și de execuție a branșamentelor pentru imobile noi se primesc pe parcursul întregului an.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Cei care vor intampina problema in lupta lor pentru debransare
    ar trebui sa stie ca pentru debransarea fara aviz se poate primi o amenda de maxim 1.000 lei
    din care se poate achita jumatate intr-un anumit termen (ca la orice alta amenda).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*