Constănțenii care închid instalația de încălzire trebuie să informeze RADET despre acest lucru

Problema cu căldura în Constanța

Constănțenii care închid instalația de încălzire pe o perioadă determinată trebuie să informeze RADET despre acest lucru, iar reprezentanții regiei să verifice oprirea pentru a nu fi luată în calcul perioada respectivă la stabilirea consumului.

“În cazul în care din diverse motive ați închis pentru o perioadă determinată de timp instalația de încălzire, va solicităm să informați de îndată furnizorul RADET pentru a se verifica oprirea și pentru a putea fi luată în calcul această perioada de nefurnizare la stabilirea consumului. De asemenea, se va informa RADET și la reluarea furnizării energiei termice”, a transmis RADET

În cazul în care RADET nu va fi informat despre eventualele opriri/reluări ale furnizării, regia va considera că s-a furnizat energie termica în toată perioada între cele două citiri succesive ale contoarelor, consumul fiind stabilit pentru întreaga perioada, conform procedurii.

Informarea privind oprirea/reluarea furnizării se anunța astfel:

-prin adresa scrisa depusa la registratura RADET din str. Badea Cartan nr 14A

-prin pagina de internet a RADET www.radet-constanta.ro la secțiunea „Sesizări și Reclamații”-petitii online

-prin e-mail la adresa www.office@radet-constanta.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*