Consumatori de substanțe stupefiante, prinși în Mamaia și Vama Veche

Consumatori de substanțe stupefiante, prinși în Mamaia și Vama Veche. FOTO GMJ Constanța

Jandarmii constănțeni au surprins, în Mamaia și Vama Veche, tineri care aveau asupra lor substanțe halucinogene pe care se pregăteau să le consume.

Potrivit Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, în dimineața zilei de miercuri, 21 iulie, în jurul orei 01.30, un echipaj aflat în misiune de menținere și asigurare a ordinii și siguranței publice în Mamaia, a observat, într-o parcare aflată la intrarea în stațiune, un tânăr care-și confecționa o țigaretă artificială (joint). La vederea echipajului, acesta a devenit agitat, a aruncat pe jos joint-ul și s-a îndreptat către un autoturism. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra acestuia, în buzunarele pantalonilor, jandarmii au mai găsit, un pliculeț autosigilant cu fragmente de culoare albă, două pliculețe cu fragmente cristaline de culoare maronie și un grinder metalic pentru mărunțirea substanței. Tânărul de 32 de ani, a declarat că ”este consumator, că substanțele halucinogene îi dau o senzație de bine și mai vinde câteodată pentru a se întreține”.

Consumatori de substanțe stupefiante, prinși în Mamaia și Vama Veche. FOTO GMJ Constanța

O oră mai târziu, jandarmii au mai depistat în Vama Veche, alt tânăr care avea asupra lui trei folii de aluminiu cu substanță vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri.

Pliculețele autosigilante, aparatul de mărunțit, foliile cu substanță și jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*