Două puncte termice ale RADET, afectate de o avarie a Enel

Mai multe puncte termice ale RADET au fost afectate de avarii. FOTO Cătălin Schipor

E- DistributiD Dobrogea a comunicat in data de 3 aprilie că inregistînreg o avarie pe rețeaua care alimenteaal cu energie electrică punctele termice nr. 185 si 187.

Drept urmare, în lipsa curentului electric s-au oprit instalatiile RADET care asigură distribuția energiei termice iî perimetrul Str. Pajurei, Bd 1Mai, Str. Arcasului, zona Poarta 6.

Până la remedierea avariei de către E- Distribuție Dobrogea, nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relații suplimentare, abonații RADET sunt rugați să apeleze numanum de telefon 0241.929 de la Dispecerat E- Distribuție Dobrogea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*