Constănțenii care doresc să își unească destinele anul viitor pot face, de mâine, programări online

Constănțenii care doresc să își unească destinele anul viitor pot face, de mâine, programări online

Primăria Constanța anunță că începând de joi, 29 decembrie, ora 09.00, va putea fi accesat site-ul https://programaridlepct.primaria-constanta.ro/casatorie în vederea efectuării programării online pentru oficierea căsătoriei în anul 2023.

După efectuarea programării, va fi transmis un mesaj automat la adresa de e-mail folosită la momentul programării, mesaj ce va cuprinde zilele în care viitorii soți se vor putea prezenta la Direcția locală de evidență persoane Constanța – Serviciul stare civilă, în vederea depunerii dosarului de căsătorie.

„Întrucât numărul de solicitări pentru oficierea căsătoriei în afara sediului a crescut în ultimul an pentru zilele de weekend, în anul 2023 vom oferi posibilitatea ceremoniei căsătoriei civile în afara sediului unui număr mai mare de solicitanți. Vă rugăm să rețineți! Programarea nu este suficientă pentru oficierea căsătoriei! Documentele trebuie depuse la datele comunicate”, au transmis reprezentanții instituției.

Pentru mai multe informații cei interesați pot apela Serviciul Stare Civilă la numărul de telefon: 0731/500.128 sau adresa de mail: casatorii@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*