Bărbat trimis în judecată după ce a întreținut relații sexuale cu o fată de 11 ani, care a rămas și însărcinată

Sediul Parchetului Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Un bărbat de 34 de ani a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, după ce, timp de doi ani, a întreținut relații sexuale cu o minoră, ce avea 11 ani la începutul faptelor.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în perioada noiembrie 2020 – martie 2022, inculpatul a întreținut mai multe raporturi sexuale cu fata, în vârstă de 11 ani la data primului act material, relația dintre aceștia începând în timp ce se aflau cazați de pe raza stațiunii Neptun.

„Minora a conviețuit cu inculpatul, iar în urma relației a rămas însărcinată cu acesta, sarcina nefiind dusă la termen”, arată procurorii constănțeni.

La data de 28 iulie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus trimiterea în judecată a bărbatului, aflat în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu minor, în formă continuată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*