Constănțeni prinși în timp ce furau cabluri electrice de pe un șantier de pe bulevardului Aurel Vlaicu

Constănțeni prinși în timp ce furau cabluri electrice de pe un șantier de pe bulevardului Aurel Vlaicu. FOTO: DGPL

Polițiștii locali constănțeni au surprins joi, 27 aprilie, în proximitatea intersecției bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei, două persoane care sustrăgeau cabluri electrice de la un șantier din zonă.

Întrebați de oamenii legii despre deținerea celor 144 kg de cablurile electrice, cei doi nu au putut justifica proveniența.

Constănțeni prinși în timp ce furau cabluri electrice de pe un șantier de pe bulevardului Aurel Vlaicu. FOTO: DGPL

În cauză au fost întocmite actele procedurale pentru predarea acestora împreună cu bunurile găsite asupra lor către lucrătorii Secției 5 Poliție în vederea continuării cercetărilor și dispunerea măsurilor legale în consecință, conform art.228 din Legea 286/2009.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*