Constănțeni fără apă la robinete din cauza unei avarii RAJA pe Șoseaua Mangaliei

Echipele RAJA intervin miercuri, 11 ianuarie, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de distribuție de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța.

Astfel, până la ora 16.00, a fost întreruptă furnizarea apei potabile consumatorilor din perimetrul delimitat de Șoseaua Mangaliei – bulevardul 1 Mai – strada Caraiman – strada Albăstrelelor – Șoseaua Mangaliei, precum și celor arondați punctelor termice 154 și 155.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*