Constănțeni cercetați pentru trafic de droguri după ce au fost prinși încercând să vândă cocaină

Femeie reținută în Constanța pentru trafic de droguri de mare risc. FOTO cu rol ilustrativ

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi bărbați, acuzați de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc și de risc.

Măsura a fost dispusă după ce joi, 24 februarie, procurorii DIICOT Constanța, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, i-au surprins în flagrant pe cei doi bărbați, de 23 și 34 de ani, după ce au comercializat cantitatea de 38,58 grame de cocaină. Cu ocazia percheziției efectuate asupra automobilului folosit de unul dintre inculpați a fost descoperită și ridicată cantitatea de 47,46 grame de cocaină.

Acțiunea a fost urmată de punerea în aplicare a două mandate de percheziție domiciliară pe orașului Năvodari, la locuințele uneia dintre persoanele în cauză, în urma activităților fiind descoperite și ridicate cantitatea de 17 kilograme de canabis (muguri), sumele de aproximativ 25.000 de lei și 300 de euro, precum și un cântar electronic și 2 telefoane mobile.

În cursul zilei de vineri, 25 februarie, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*