Constănțean urmărit internațional pentru tâlhărie, adus în țară din Italia. El are de ispășit o pedeapsă cu închisoare de trei ani

Un constănțean urmărit internațional pentru tâlhărie a fost adus în țară din Italia, el având de ispășit o pedeapsă cu închisoare de trei ani.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 22 mai 2024, o escortă a Poliției Române a adus în țară, din Italia, un bărbat, de 29 de ani, domiciliat în Constanța, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

„Acesta avea emis pe numele lui, de către Judecătoria Constanța, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani.

Cooperarea a fost realizată prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Polițienească – I.G.P.R., iar bărbatul a fost încarcerat, în vederea executării pedepsei” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*