Constănțean de 32 de ani, prins cu focuri de armă, după ce a furat un taxi în Botoșani

Armă de foc letală. FOTO Pixabay

Un constănțean de 32 de ani a fost de polițiștii din Botoșani după ce au tras zece focuri de armă, el refuzând să oprească taxiul pe care îl furase în timp ce era client.

Polițiștii din Botoșani au fost sesizați pe data de 9 noiembrie 2021,  în jurul orei 17.00 cu privire la faptul că în comuna Suharău, șoferul unui autoturism care circula în regim taxi a fost deposedat prin violență de autoturism, de către clientul cu care se afla în mașină, în timpul efectuării cursei.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a depistat în trafic autovehiculul, pe un drum sătesc, din apropierea localității Smârdan, pornind în urmărirea acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Șoferul nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate în mod repetat, continuându-și deplasarea până în momentul în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a întrat în impact cu un mal de pământ. Ulterior, bărbatul a abandonat vehiculul și a fugit pe un câmp.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, executând 10 focuri de avertisment, în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale.

În scurt timp s-a reușit prinderea sa, acesta fiind imobilizat și apoi identificat, în persoana unui tânăr de 32 de ani, din județul Constanța.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*