Constănțean de 26 de ani, cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc

Un constănțean în vârstă de 26 de ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat luni, 06 decembrie, două percheziții domiciliare la locuințele unui bărbat de 26 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de marți, 7 decembrie, acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*