Accident cu opt persoane rănite la Techirghiol. Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit

Un accident rutier în urma căruia opt persoane au fost rănite s-a petrecut astăzi dimineață la Techirghiol după ce un microbuz și un autoturism s-au ciocnit.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD B de la stația Tuzla, o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD B de la Detașamentul Port și un echipaj SMURD B de la Detașamentul Tuzla.

În urma accidentului au fost transportate la spital opt persoane, printre care și o fată în vârstă de 15 ani. Victimele erau conștiente, cooperante, fiind diagnosticate cu multiple traumatisme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*