FOTO Tânără de 17 ani, moartă într-un accident rutier petrecut în Ovidiu. Alte patru persoane au ajuns la spital

Accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Ovidiu.

O tânără în vârstă de 17 ani a murit, duminică, 25 aprilie, într-un accident rutier petrecut la intrarea în Ovidiu. Alte patru persoane au ajuns, rănite, la spital.

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină, duminică seară, după ce un accident de circulație, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc sub podul aflat la intrarea în localitatea Ovidiu dinspre Constanța.

Potrivit primelor informații, unul dintre autoturisme ar fi întors ilegal, peste linia continuă, fiind lovit în plin de celălalt autoturism.

La fața locului au ajuns trei echipaje SMURD și un echipaj al SAJ, iar reprezentanții Serviciului de Ambulanță au transmis că în urma accidentului o tânără, de 17 ani, a intrat în stop cardiorespirator, iar alte patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital. Cadrele medicale prezente la fața locului au aplicat protocolul de resuscitare în cazul fetei, dar în cele din urmă au trebuit să declare decesul acesteia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*