Constănțean cercetat pentru că a vândut cocaină

Droguri găsite de polițiști. FOTO IPJ Constanța

Un constănțean este cercetat de polițiști după ce a vândut cocaină în lunile aprilie și mai.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

„Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada  aprilie – mai 2024, în baza aceleași rezoluții infracționale, un bărbat ar fi deținut și comercializat, în mod repetat,  către consumatori din județul Constanța, diferite cantități de cocaină, pentru sume între 500 și 1.500 de lei.

În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate o cantitate de cocaină, mai multe cântare de precizie și obiecte purtând urme de substanță,  precum și alte mijloace de probă” – IPJ Constanța.

La data de 14 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*