Activitatea medicală în Constanța nu va fi afectată în minivacanța de 1 Decembrie

UPU - Unitatea Primire Urgență Spitalul clinic Judetean de Urgentă Sf. Ap. Andrei Constanta. FOTO Cătălin Schipor

Activitatea medicală nu va fi afectată în minivacanța de 1 Decembrie, urmând ca în cadrul Unității Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța pacienții să fie preluați non stop, investigați și, dacă este necesar, spitalizați.

Totodată, pacienții internați în secțiile SCJU Constanța vor beneficia de tratament, investigații și îngrijiri medicale, fiind asigurate toate condițiile. In acest sens, conducerea SCJU Constanța a luat o serie de măsuri astfel încât atât Unitatea Primiri Urgențe cât și secțiile SCJU să funcționeze fără sincope:

  • a fost asigurat un stoc suficient de medicamente dar și de echipamente de protecție și dezinfectanți;
  • vor fi asigurate toate liniile de gardă;
  • nu vor fi afectate de zilele libere nici gărzile la domiciliu, astfel încât toți pacienții care vor ajunge la SCJU, să beneficieze de investigațiile necesare și tratamente eficiente.

„Cadrele medicale sunt pregătite pentru preluarea unui flux crescut de pacienți. În acest sens apelăm la înțelegerea populației în ceea ce privește timpii de așteptare care se pot modifica din pricina numărului mare de cazuri. Vă reamintim faptul că preluarea pacienților care ajung la Unitatea Primiri Urgențe se face în funcție de gravitatea stării în care se află și nu în funcție de ordinea sosirii, respectându-se protocolul național de triaj”, au transmis reprezentanții unității sanitare.

Aceștia anunță că, niciun cabinet din cadrul Ambulatoriului de Specialitate nu va avea program în perioada minivacanței. Astfel, consultațiile din Policlinică vor fi reluate luni, 5 decembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*