Constănțean căutat în Norvegia pentru proxenetism, prins la Medgidia

Suspecții au fost arestați preventiv.

Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autorităţile norvegiene, a fost depistat, miercuri, de poliţişti din cadrul Poliției municipiului Medgidia și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, tânărul fusese dat în urmărire internațională, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de proxenetism, faptă comisă pe teritoriul Norvegiei.

Bărbatul a fost predat către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

În cursul zilei de joi, 8 octombrie, el va fi prezentat Curții de Apel Constanța în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă, urmând a fi predat autorităților norvegiene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*