Bărbat prins de jandarmii constănțeni, după ce a furat 270 de litri de combustibil dintr-un împingător

Bidoanele din mașină au atras atenția jandarmilor. FOTO IJJ Constanța

O cantitate de aproximativ 270 de litri de combustibil sustrasă dintr-un împingător ancorat pe malul canalului Dunăre Marea Neagră a fost descoperită sâmbătă seara de către jandarmii constănțeni

În seara zilei de sâmbătă 6 mai, în jurul orei 20.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a observat un autoturism staţionat pe malul Canalului Dunăre – Marea Neagră, în zona ecluzei Cernavodă. Atenția jandarmilor a fost atrasă de portbagajul deschis în care se vedeau mai multe bidoane de plastic.

Conducătorul auto, în vârstă de 44 de ani, din Cernavodă a recunoscut că a încărcat aproximativ 270 litri de combustibil în mai multe recipiente, dintr-un împingător ancorat pe malul canalului

Jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, iar făptuitorul a fost predat împreună cu bunurile găsite asupra acestuia, lucrătorilor Postului de Poliţie Transporturi Navale Medgidia, în vederea continuării cercetărilor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*