FOTO Visul de a avea un apartment la malul mării este acum mai realizabil, cu Solid House. În aprilie, noii proprietari primesc 4% din TVA cadou la achizițiile cu plata integrală

Solid House

Primăvara aceasta, oferiți-vă cadou locuința mult visată, la malul mării! Doar în luna aprilie, Solid House, principalul dezvoltator imobiliar de pe piața din Constanța vine în întâmpinarea clienților săi cu o ofertă de top. Oricine achită integral costul unui nou imobil beneficiază de TVA de doar 5%.

Cu o tradiție de peste 10 ani pe piața imobiliară din Constanța, Solid House are în portofoliu șase proiecte complet finalizate și vândute integral. În prezent, compania are în dezvoltare alte nouă proiecte în zona selecte ale orașului Constanța și stațiunii Mamaia care își așteaptă proprietarii.

„Într-o lume în care schimbările sunt constante, noi oferim stabilitate și accesibilitate. Fie că viitorii proprietari visează la privească marea zi de zi de la fereastra propriului apartament sau vor să se mențină conectați la vibrația dinamicii urbane, avem oferte de locații care să inspire, iar consultanții noștri sunt mereu gata să îi sprijine pe clienți în procesul de a deveni proprietari”, au transmis reprezentanții Solid House.

De ce Solid House?

Cu peste 5.000 de apartamente care au devenit deja acasă pentru numeroase familii și alte 3.000 de locuințe în curs de dezvoltare, Solid House se poate mândri cu faptul că a câștigat experiență de la un proiect la altul, dar mai important decât atât a dobândit încrederea clienților oferindu-le întotdeauna seriozitate și calitate de nivel superior.

Fie că vă gândiți să cumpărați un studio sau un apartament în zone precum Dezrobirii, Intim, Faleză Nord, Casino Mamaia, Butoaie, Melody Mamaia sau Megara, acum este momentul. Solid House garantează că, pe toată durata lunii aprilie, TVA-ul pentru locuințele pe care le scoate pe piață va rămâne fixat la 5%, în loc de 9%.  O ofertă exclusivistă, care vă aduce mai aproape de locuința mult doarită, la un preț mult mai accesibil.

Poziția strategică a imobilelor oferă accesibilitate către orice punct important de interes și către toate facilitățile orașului: mijloace de transport în comun, grădinițe, școli, supermarket-uri, restaurante, centre comerciale, generând în acest mod un echilibru între o viață activă și recreerea absolut necesară.

Ca aceste oaze de liniște să fie complete, era nevoie și de amenajarea unui curți interioare, cu spații verzi, locuri de joacă în aer liber, zonă de promenadă și băncuțe, astfel încât senzația de acasă să fie în armonie cu nevoia de socializare și de petrecere a timpului aproape de natură.

Pentru cei care se gândesc la achiziția unui apartament ca o investiție care să genereze venituri pasive pe termen lung, Solid House este principalul dezvoltator din zonele Jadului și Smaraldului, foarte căutate în special de studenții care au nevoie să închirieze o locuință.

Un alt plus pe care Solid House îl aduce unui spațiu urban aglomerat este dotarea tuturor complexelor sale cu parcări subterane, astfel încât fiecare proprietar să se elibereze de grija că nu va avea unde să își parcheze în siguranță mașina când ajunge acasă.

În cei 13 ani de când construiește spații moderne de locuit în Constanța și Mamaia, Solid House a continuat să își perfecționeze serviciile și implicit oferta, investind permanent în materiale și tehnologii de cea mai nouă generație pentru vise împlinite și achiziții care să dureze o viață.

„Suntem extrem de atenţi la calitatea şi durabilitatea construcţiilor noastre, care îmbunătăţesc nivelul şi calitatea vieţii a mii de oameni. Este cartea noastră de vizită şi motorul care ne-a adus la acest nivel. Avem experienţă pe mai multe tipuri şi mărimi de şantiere proprii, know how specializat, tehnologii cutting-edge şi pasiune pentru ceea ce facem”, mai afirmă reprezentanții Solid House.

Statistici din domeniul imobiliar sugerează că, în anii următori, circa 70 – 80% dintre cei care vor dori să devină proprietari de locuințe se vor orienta către spații care să le ofere și conexiune permanentă cu natura. Prevăzând acest fapt, Solid House deja a dezvoltat proiecte imobiliare în zone în care spațiul verde încă predomină, iar vederea către Lacul Siutghiol ori către Marea Neagră nu are șanse de a fi obturată de noi construcții inestetice.

Cu ofertele sale, comunitatea Solid House dă viitorilor proprietari șansa de a porni cu încredere pe drumul către un nou stil de viață plin de viziune.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*