Constănțean arestat preventiv după ce ar fi furat anul acesta bunuri de peste 50.000 de lei din căsuțe easy box

Un bărbat din Constanța a fost arestat preventiv după ce ar fi furat anul acesta, în trei rânduri, din căsuțe tip easy box, diverse bunuri în valoare de peste 50.000 de lei.

Potrivit IPJ Constanța, în noaptea de 20 spre 21 decembrie, polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi forțat mai multe căsuțe de tip easy box, iar din una din ele ar fi sustras un plic. Polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 36 de ani, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cursul zilei de luni, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

La aceeași dată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiștii Secției 2, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale ai Poliției municipiului Constanța, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind ridicate bunuri cu valoare probatorie.

Astfel, în urma activităților, au fost extinse cercetările față de bărbatul în cauză, în sarcina sa fiind reținute alte două infracțiuni de furt calificat, ce ar fi fost comise în noaptea de 24 spre 25 iulie, respectiv 24 noiembrie, prin același mod de operare. Prejudiciul total se ridică la aproximativ 53.000 de lei.

Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a admis măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*