Constănțean amendat cu 30.000 de lei după ce a fost prins aruncând deșeuri din construcții într-un loc nepermis

Constănțean amendat după ce a fost prins aruncând deșeuri din construcții într-un loc nepermis. FOTO Poliția Locală

Un bărbat a fost amendat de polițiștii locali ai municipiului Constanța, cu 30.000 de lei, după ce a fost prins aruncând deșeuri din construcții în loc nepermis, în zona Industrială a orașului.

Depozitarea deșeurilor pe domeniul public atrage sancțiuni usturătoare, dar acest lucru pare să nu îi mai sperie pe constănțeni. La doar câteva zile după ce administratorul unei societăți comerciale a fost sancționat cu 40.000 de lei pentru aruncarea deșeurilor în loc nepermis, polițiștii locali au aplicat unei persoane fizice o sancțiune de 30.000 de lei pentru aceeași faptă.

Un bărbat a fost surprins de polițiștii locali tot în zona Industrială, în timp ce abandona deșeuri provenite din construcții.

Polițiștii locali l-au sancționat contravențional, conform Legii nr.211/2011. De asemenea, agenții au dispus și sancțiunea complementară de ridicare a deșeurilor, curățarea terenului și eliminarea corespunzătoare a gunoiului conform legislației în vigoare.

Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*