12 noi cazuri de coronavirus cu varianta Delta, confirmate în județul Constanța. Doar cinci dintre pacienți erau vaccinați

COVID - 19 în județul Constanța. FOTO Pixabay

Douăsprezece cazuri noi cu varianta Delta a SARS-CoV-2 au fost confirmate în județul Constanța, dar pentru niciunul dintre pacienți nu a fost necesară internarea într-o unitate spitalicească. Cel mai tânăr dintre ei are 14 ani.

Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică din Constanța, este vorba despre patru bărbați, cu vârste de 14 ani, 32 de ani, 49 de ani și 52 de ani, și opt femei, de 26 de ani, 27 de ani, 42 de ani, 46 de ani, 52 de ani, 58 de ani, 64 de ani și 70 de ani. Dintre cei 12 pacienți, numai cinci erau vaccinați cu schema completă.

„Dintre cei 12, doar cinci sunt vaccinați, toți cu Pfizer, iar doi au istoric de călătorie în străinătate”, au transmis sursele citate.

Potrivit acestora, pacienții prezintă forme ușoare ale bolii și niciunul dintre ei nu este internat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*