Constanța, sub cod galben și apoi portocaliu de ploi, până mâine seară

Constanța, sub cod portocaliu de ploi!

Constanța se află, joi, sub cod galben de ploi, până vineri dimineață la ora 03.00, pentru ca apoi, până la ora 21.00, să se afle sub cod portocaliu de ploi.

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea anunță pentru astăzi averse ce vor avea și caracter torențial, cu descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 30 l/mp și izolat 40 – 50 l/mp. Pentru ziua de mâine însă, în intervalul menționat, meteorologii ne avertizează că va ploua temporar abundent, iar cantitățile de apă vor depăși 40 – 70 l/mp.

Cetățenii sunt sfătuiți să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
  • Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142
  • Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*