VIDEO Constanța se confruntă cu un val de tâlhării: două eleve au fost amenințate cu cuțitul lângă Școala 29. Mascații au intervenit în fața IPJ Constanța pentru aplanarea unui scandal

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Polițiștii constănțeni au avut mari bătăi de cap cu mai multe tâlhării comise în ultima săptămână. Una dintre fapte a fost comisă chiar lângă o unitate de învățământ din Tomis Nord, în ultimele zile de școală. În weekend, polițiștii au reușit să prindă doi suspecți, iar în cursul zilei de 5 aprilie, pe autorii mai multor fapte. A fost nevoie și de intervenția mascaților în fața IPJ Constanța unde se adunaseră rudele acestora. 

Două eleve ale Școlii nr. 29 „Mihai Viteazul“ au fost amenințate de un individ cu cuțitul pentru a-i da telefoanele mobile, fapta petrecându-se chiar lângă unitatea de învățământ, în jurul prânzului. Una dintre fete a fugit, dar cealaltă, împietrită de frică a rămas pe loc și i-a dat telefonul mobil individului. Colega sa a anunțat ulterior poliția, dar nu s-a dat de urma infractorului.

În weekend-ul 31 martie – 1 aprilie, polițiștii au fost asaltați de un val de tâlhării comise în zona City Park – Tomis Nord. Într-unul din cazuri, oamenii legii au reușit să îi prindă pe suspecți.

„Unul dintre ei a fost identificat și prins în zona unde a fost comisă fapta, celălalt a fost depistat în Gara CFR, în timp ce încerca să plece. Este vorba de doi minori care fugiseră din centrul de detenție de la Brașov, trimiși tot de noi acolo“ a declarat pentru CTnews.ro, comisarul Ion Chiru, împuternicitul Poliției Municipiu Constanța.

În ziua de joi însă, tâlhăriile au explodat la propriu în întreg municipiu, în plină zi, dar cu precădere în zona Tomis Nord – City Park. Au fost identificați, cu ajutorul civililor – martori la incidente, mai mulți suspecți, numărul acestora fiind destul de mare, printre ei aflându-se și femei. După ce au fost conduși la sediul Poliției Municipiu pentru audieri, rudele acestora s-au strâns în fața sediul IPJ Constanța, unde se află și Poliția Municipiu, unde au provocat scandal. A fost necesară intervenția mascaților pentru a-i întinde pe asfalt și astfel să îi potolească.

Ancheta este în desfășurare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Individul care a amenințat două eleve cu cuțitul încă nu a fost prins. În arest au ajuns autorii altor tâlhării | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*