Constanța se află, până diseară, sub Cod Galben de vreme severă!

Cod galben de vreme severă la Constanța. FOTO Primăria Constanța

Constanța se află, până diseară, sub Cod Galben de vreme severă, atenționarea fiind valabilă în intervalul orar 09.00 – 21.00.

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, în intervalul menționat, vor fi intensificări temporare ale vântului, cu viteze între 55 – 65 km/h și local de peste 70 – 80 km/h. Temporar va ploua. Ploile vor avea pe alocuri caracter torențial, vor fi însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25-30 l/mp și izolat 40 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 26 de grade, iar cele minime între 8 și 13 grade.

Miercuri, vremea se va răci, dar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări dimineața, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va avea intensificări temporare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 19 grade, iar cele minime între 9 și 13 grade. Izolat va fi ceață.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142

Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*