Mașinuțe contrafăcute, în valoare de 395.000 de lei, descoperite într-un container din Portul Constanța Sud

Mașinuțe contrafăcute, descoperite într-un container din Portul Constanța Sud. FOTO: DRVB

Inspectorii vamali Portul Constanța Sud au efectuat un control de rutină asupra unui container sosit din China, aparținând unei societăți comerciale cu sediul în Ucraina.

În urma verificărilor, aceștia au descoperit și reținut 316 mașinuțe cu acumulator, destinate copiilor, care prezintă suspiciuni de încălcare a dreptului de proprietate intelectuală pentru mărcile „Toyota Hilux”, „Lexus”, „Jeep Wrangler” și „Land Rover”.

Potrivit estimărilor, valoarea bunurilor confiscate în cazul în care ar fi fost comercializate la prețul de vânzare cu amănuntul al unui produs original se ridică la aproximativ 395.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*